Bouwcursus midwinterhoorn maken en leren blazen, 2024

  


Heeft u afgelopen winter ook zo genoten van de klank van de midwinterhoorn? Dan heeft u nu de mogelijkheid om dat in 2024 ook zelf te doen want Midwinterhoorngroep d'Olde Roop geeft in het najaar van 2024 weer een bouwcursus midwinterhoorn maken. U hoeft (nog) geen lid te zijn van Salehem voor het deelnemen aan de cursus.

De deelnemers leren het maken en blazen van hun zelfgemaakte midwinterhoorn.

In februari/maart krijgen de mensen die zich hebben opgegeven een boomstammetje die ze zelf thuis kunnen laten drogen (met de bast er omheen).

De cursus is telkens op zaterdagmiddag van 13.30 uur tot 15.30 uur in museum Smedekinck te Zelhem op de volgende data: 31 augustus, 7 september, 14 september, 21 september, 5 oktober en 12 oktober 2024 (deze data zijn nog onder voorbehoud).

De eerste keer is een informatiebijeenkomst waarbij uitgelegd wordt wat er van de cursist verwacht wordt.

Deelname kost 65 euro en is inclusief de stam waarvan de hoorn gemaakt gaat worden.
Benodigde gereedschappen kunt u zelf aanschaffen of lenen tijdens de cursus van d'Olde Roop.

Meldt u zich nu vast aan via het onderstaande formulier. Na aanmelding wordt contact met u opgenomen.

De verwerking van uw persoonsgegevens volgens "Privacy persoonsgegevens-Salehem" is van toepassing en kunt u hier vinden.


Aanmeldformulier bouwcursus midwinterhoorn

Ik meld mij aan voor de bouwcursus midwinterhoorn 2024 van midwinterhoorngroep d'Olde Roop en ik ga akkoord met de verwerking van mijn opgegeven persoonsgegevens volgens Privacy persoonsgegevens - Salehem:

Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Captcha Code